Bålträning,  Webkurser

Bålträning inifrån och ut- ny utmaning online

Nu är det äntligen dags att dra igång årets allra första månadsutmaning! Under hösten körde vi tre olika utmaningar med olika teman, konditionsträning, kost och mental träning så nu har turen kommit till den otroligt viktiga bålträningen. Under fyra veckor serverar jag dig filmade träningspass med fokus på inre bålstabilitet, det är dags att ta tag i den där bålstyrkan en gång för alla!

Utmaningen innebär att du får tre filmade träningspass i veckan av mig, totalt 12 pass på fyra veckor. Varje pass innehåller tre olika bålövningar med stort fokus på de inre magmusklerna. Jag visar övningarna och förklarar tekniken och du utför sedan passen hemma under veckan. För att kunna delta behöver du endast en träningsmatta och en pilatesboll. Övningarna börjar på grundläggande nivå och blir sedan lite svårare för varje vecka, alla kan delta! Har du nyligen fått barn så bör du ha varit på din efterkontroll, då passar kursen perfekt för dig!

Alla som deltar i utmaningen har som en bonus chans att vinna en månads PT och kostrådgivning online hos mig, värde 2000 kr. För att kunna vinna använder du taggen #maddesbålträning i sociala media, jag väljer sedan ut två vinnare som får en månad var.

Det kostar endast 295 kr att delta i utmaningen och vi startar måndag den 4 februari. För att anmäla dig mailar du mig på kontakt@infiniteyou.se så återkommer jag med betalningsinformation mm. Anmälan är bindande.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *