Kvinnohälsa,  Mammaliv,  Mammaträning,  Träning och graviditet,  Träningsevent & kurser

Mom on Retreat- vårens härligaste mammahelg!

Välkommen att hänga med på vårens lyxigaste och mest inspirerande helg, tillägnad mammor och moderskapet. Vi tränar, äter gott, myser i SPAet och dricker bubbel, lyssnar på inspirerande föreläsningar och inspireras av likasinnade. Passen fokuserar på att stärka bål, bäckenbotten och hållning samt ger dig verktyg för en effektiv men skonsam träning efter graviditet och förlossning. Detta är en helg du aldrig kommer glömma!

 

Mom on Retreat startade I höstas och blev direkt otroligt uppskattat! Ca 25 tjejer samlades under en helg på Steungsbaden spa och resort i Stenungsund och programmet innehöll både lyx, avkoppling, svett och en hel del ny kunskap. Ta med dig tjejgänget och häng med på vårens upplaga, det är du värd!

27-28 april 2019, Stenungsbaden, Stenungsund

PROGRAM

Lördag

9.00            Välkomna

9.30.           Corepass 1, grundläggande bålkontroll, bålens funktion och korrekt  aktivering. Vi går igenom hur bålens olika muskler fungerar och hur du tränar dem säkert och effektivt samt pratar om hur bål och bäckenbotten hör ihop.

10.30         Mellanmål

11.00          Styrkepass, effektiv hemmaträning för hela kroppen, massor av övningstips och inspiration!

12.00           Lunchbuffé

13.00.          Föreläsning, kvinnlig smärtproblematik och kvinnlig självkänsla, här pratar vi både om hur du som kvinna kan stärka kroppen och motverka ryggproblem, instabilitet i bål och höft och smärta i nacke och axlar, men vi går också in på orsakerna till kvinnors ökande stress, utmattning och psykiska ohälsa. Vad beror det på och hur kan vi förebygga det?

14.30           FLOW, ett avkopplande pass med fokus på rörlighet, stretch, mindfulness och andning

15.30.           Mellanmål + Spatid, vi rekommenderar även ett dopp i havet precis utanför!

19.00             Fördrink

19.30             2-rätters middag

Söndag

8.00             Powerwalk/ morgonjogg två grupper där du själv väljer intensitet, ca 5 km

9.00            Frukostbuffé

10.00          Corepass 2, fortsatt bålaktivering, tuffare övningar och individuell anpassning av övningsval

11.15          Konditionsträning utan hopp, ett inspirerande pass med pulsträning som är skonsam för knän, bål och bäckenbotten

12.15          Lunchbuffé

13.30           2&2– ett pass fyllt av glädje, skratt och svett men också inspiration för träning med vänner, partner eller kanske barnen? Här står samarbete i fokus!

14.30          Avslutning

ANMÄLAN

Kostnad 3350 kr. Betalning sker med swish inom 10 dagar från anmälan eller på faktura inom 30 dagar (fakturaavgift 29 kr tillkommer). Enkelrumstillägg 550 kr. Anmälan är bindande men du kan sälja din plats vid förhinder.

I anmälningsavgiften ingår boende i dubbelrum, alla träningspass, föreläsning, alla måltider samt tillgång till SPAet lördag eftermiddag. Ni har även fri tillgång till hotellets gym under hela helgen. Dessutom får alla deltagare ett par träningstights från Röhnisch värde 499kr och en fin goodiebag.

Anmälan sker via denna länk. 

Varmt välkomna!

0

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *