Kost och recept,  Webkurser

Maddes 3 snabba- nyttig vardagsmat på 20 minuter

Nu är det dags igen! Höstens populära kostutmaning är tillbaka och det med besked. Under mars månad har du chansen att hänga med och få ordning på din vardagsmat en gång för alla. Jag serverar dig enkla, nyttiga och snabba recept som alla hjälper dig att hitta en bra balans, bli av med sötsug och få i dig tillräckligt med näring för att ha energi och kraft i din vardag.

Utmaningen går ut på att du lagar och äter enligt de recept du får av mig under fyra veckor. Du får tre olika recept varje vecka, totalt 12 recept, samtliga tar max 20 minuter att laga och innehåller 500 kcal/portion samt en bra fördelning av kolhydrater, protein och fett. 500 kcal är en perfekt portionsstorlek för en medelaktiv, medelstor kvinna som vill hålla en sund form utan några svältdieter och förbud. Varje vecka får du ett vegetariskt recept, ett med kött och ett med fisk/kyckling.

Utöver detta får du en hel dagsplan med frukost, två mellanmål, lunch och middag för att kunna se hur du på bästa sätt bygger upp en bra dag utan småätande och sötsug. Nyckeln till att bli av med suget är att äta tillräckligt med mat och just detta var det många deltagare i höstas som kände otroligt stor skillnad på. Dessutom får du som deltagare varje vecka en specialutmaning som handlar om att styra upp och få rutin kring kosten övergripande. Självklart vinner också två av deltagarna en månad med kost och träning online, precis som vanligt!

Maddes 3 snabba

  • Start 4 mars
  • 3 recept/vecka, totalt 12 recept
  • 500 kcal/portion och ca 1/3 av varje näringsämne (kolhydrat, protein, fett)
  • Recepten tar max 20 minuter att laga
  • Ett vegetariskt, ett med kött och ett med fisk/kyckling/vecka
  • En heldags kostplan med fem måltider där du ser hur en bra dagsfördelning byggs upp
  • En specialutmaning varje vecka med fokus på hållbara kostvanor
  • Två deltagare vinner en månad var med kost och träningsupplägg online värde 2000 kr!

Kostnad 

Det kostar endast 295 kr att delta, då ingår allt ovan. Medlemmar på min hemsida betalar endast 200 kr, där har du alltså redan tjänat in mer än vad den första månaden som medlem kostar! (detta gäller alla som blir medlemmar innan kursen startar dvs den 4 mars)

För att delta bokar du din plats i min webbshop, klicka här. Bekräftelsemail kommer inom 24 timmar.

 

Varmt välkomna!

 

2

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *