Bålträning,  Filmade träningspass,  Kvinnohälsa,  Mammaträning,  Min webshop,  Webkurser

Maddes bålträning- sista anmälningsdag!

På måndag startar vi igång andra omgången av Maddes bålträning, en fyra veckor lång onlinekurs med fokus på de inre magmusklerna och att stärka upp kroppen efter graviditet och förlossning. Varje vecka får du tre filmade pass med tydliga instruktioner och vi börjar från noll med hur du aktiverar bål och bäckenbotten, därefter bygger vi på med svårare övningar för varje vecka.

Alla kan delta, jag förklarar allt i filmerna och kursen är anpassad för dig som är helt nybörjare. Även män och kvinnor som aldrig fött barn har stor nytta av kursen då detta är muskler som alla behöver vara starka i. Räkna med att varje pass tar ca 15 minuter att genomföra, du behöver endast en pilatesboll och en träningsmatta för att kunna utföra alla övningarna.

I filmen nedan ser du några exempel på övningar som ingår i kursen, på tre olika nivåer, en enkel, en medelsvår och en ganska svår som ni gör mot slutet av kursen.

Kursen kostar endast 295 kr, är du medlem här på hemsidan betalar du bara 200 kronor! Två deltagare vinner dessutom en månad med PT och kostrådgivning online, värde 2000 kr/person. En superchans att få skräddarsydd coaching!

Du bokar kursen här (klicka), infomail kommer inom 24 timmar (kolla även skräpposten, det hamnar tyvärr där ibland) och vi börjar på måndag den 13 maj.

Sista anmälningsdag är fredag 10 maj.

Varmt välkomna!

 

7

2 kommentarer

  • Birgitta Eriksson

    Hej,
    Jag tänkte anmäla mig till ”Maddes bålträning” gör jag det här?

    Hälsningar
    Birgitta Eriksson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *