Träningsevent & kurser,  Event

Teknikhelg på Eleiko i Halmstad 26-27 oktober 2024

FULLBOKAT!

Nu är anmälan öppen till höstens teknikhelg på magiska Eleiko sportcenter i Halmstad! En helg för dig som vill lära dig mer om styrketräning, få coaching i korrekt teknik i knäböj, marklyft, bänkpress och pullups samt lära dig mer om rörlighet och hur vi kan ta hand om kroppen för att göra den så hållbar som möjligt. Dessutom varvar vi teknikpassen med svettiga och utmanande cirkelpass med inspiration från crossfit.

Helgen passar alla oavsett nivå, men cirkelpassen är svettiga och tuffa. Du kan självklart anpassa efter din egen nivå och skala ner övningarna, så alla gör det tills sina helt egna pass! Du behöver ingen förkunskap inom styrketräning, jag går igenom allt från grunden och coachar sen individuellt under de workshops som behandlar teknik och utförande. Helgen är öppen för både kvinnor och män.

Teknikhelg i styrketräning

26-27 oktober 2024

Eleiko sportcenter, Halmstad

Lördag

9.00 Välkomna!

9.15 Workshop knäböj och marklyft. Teknikgenomgång samt gott om tid att öva på dessa viktiga baslyft. Vi går även igenom progression och regression av övningarna för att kunna göra dem lättare och svårare. Jag finns hela tiden intill och coachar tekniken samt hjälper er filma er själva, för att kunna följa er utveckling framöver. Dessutom pratar vi om och provar på olika assisterande övningar.  Vi avslutar workshopen med att testa att maxa i båda övningarna! Här finns även tid för mellanmål.

11.00 AMRAP- puls, bål, överkropp. Tre olika AMRAPS med fokus på puls, bål och överkropp där vi får chans att utmana oss själva rejält!

12.00 Lunch

13.00 Rörlighet, hållning. En workshop med fokus på hållning och rörlighet. Vi tittar på hur en korrekt hållning ska se ut, fotar oss själva och analyserar förbättringsområden. Därefter går vi igenom ett stort antal rörlighetsövningar som hjälper oss att uppnå en bättre hållning och en balanserad fysik med tillräcklig mobilitet i varje del för att kunna utföra alla rörelser med korrekt teknik och minskad risk för skador.

14.30 Mellanmål

15.00 WOD - dagens tuffaste pass där vi blandar styrka och kondition i ett högintensivt och utmanande gruppass!

16.30 Avslut för dagen

Söndag

9.00 Workshop pullups, bänkpress. Teknikgenomgång samt gott om tid att öva på dessa viktiga övningar. Vi går även igenom progression och regression av övningarna för att kunna göra dem lättare och svårare. Dessutom pratar vi om och provar på olika assisterande övningar. Jag finns hela tiden intill och coachar tekniken samt hjälper er filma er själva, för att kunna följa er utveckling framöver. Vi avslutar med att testa att maxa i bänkpress!

11.00 EMOM- Ett avslutande högintensivt styrkepass där vi varvar de olika baslyften med övningar med egen kroppsvikt, hopp samt konditionsövningar såsom släde och airbike. Välkommen att krama ur precis varenda droppe energi som finns kvar i kroppen!

12.00 Avslutning och utdelning av goodie bags!

 

Kostnad för helgen 2395 kr, inkl alla pass, lunch lördag  samt goodie bag. Begränsat antal platser, först till kvarn gäller!

Anmälan är bindande dvs efter 14 dagar kan du inte avboka din plats. Det går dock bra att överlåta din plats till någon annan vid förhinder. Betalning sker på faktura eller swish. Du är anmäld när du fyllt i formuläret nedan!

KLICKA HÄR FÖR ATT BOKA DIN PLATS!

1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *