Kvinnohälsa,  Event,  Föreläsningar/workshops,  Hormoner,  Klimakteriet

Utbildning- Att coacha kvinnor 40+

Välkommen till utbildningen för dig som brinner för kvinnohälsa 40+! Äntligen har du chansen att fördjupa dig inom träning, kost och hälsa för kvinnor mitt i livet, med allt vad det innebär. Hormoner, stress, livspussel, karriär, självkänsla och kvinnokroppens anatomi är en del av det som står i fokus när jag delar med mig av den filosofi och kunskap som i min vardag leder till hundratals starkare och mer självsäkra kvinnor varje år!

Jag har satt ihop en heldagskurs där jag delar med mig av mitt koncept, hur vi jobbar för att stötta kvinnor 40+ på bästa sätt och också hu vi jobbar med marknadsföring  för att ständigt vara fullbokade och en av de mest anlitade verksamheterna i vår bransch. 

Hur tänker vi kring coaching? Vad är det i vår filosofi som skiljer sig från andra bolag i samma bransch? Vilka framgångsfaktorer har vi identifierat längs vägen som har tagit oss till nästa nivå? 

Dessutom fördjupar vi oss i kost, träning, stress, återhämtning och hållbar hälsa för målgruppen kvinnor 40+. Vad behöver du som coach tänka på om du vill hjälpa denna målgrupp på allra bästa sätt? Vad skiljer sig i uppläggen men kanske framförallt- hur jobbar vi med de mentala bitarna? 

Utbildningen passar dig som idag arbetar som PT, coach eller kostrådgivare. Du har en gedigen utbildning i grunden och har arbetat med träning och hälsa i ett par år men vill nu lära dig mer för att dels utveckla din verksamhet och öka lönsamheten, dels specialisera dig mot denna viktiga målgrupp. 

Jag som håller i utbildningen har en kandidatexamen i idrottsvetenskap från Göteborgs universitet, ett 20-tal fördjupande utbildningar inom allt från massage till kost för prestation, mammaträning, olika former av gruppträning och såklart träning i klimakteriet. Jag har dessutom en sex månader lång utbildning till professionell tränare hos bla en sjukgymnast. Jag har arbetat med träning i 21 år och drivit eget inom coachning i 17 år. I höst utkommer min tredje bok som handlar om just klimakteriet och kvinnohälsa 40+.

Datum 23 november 9-16

Plats Skatås motionscentral, Göteborg

Anmälan Klicka här för att boka din plats!

Kostnad 6995 kr/person inkl lunch samt digitalt utbildningsmaterial. Efter utbildningen erhålles diplom och kursintyg. I avgiften ingår utöver lunch och utbildningsmaterial även min nya bok "Klimakteriet är inget problem" samt en goodie bag med produkter från bla Care of Gerd, Great earth och CLN Athletics.

 

Mycket begränsat antal platser och först till kvarn gäller!

Anmälan är bindande men det går bra att överlåta din plats vid förhinder.

Faktureras med 30 dagars betalningsvillkor.

13

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *