Bålträning,  Kvinnohälsa,  Mammaträning,  Träning och graviditet

Mammamagar sökes!

För ett par veckor sen gick jag Mammamage-utbildningen för att ännu bättre kunna hjälpa de kvinnor jag möter med att träna rätt under och efter graviditeten. För att bli certifierad tränare ska jag nu genomgå en praktisk del som bland annat innebär att jag övar detta nya arbetssätt på ett antal kvinnor som fött barn, nyligen eller för länge sen. Jag kommer därför att i augusti öppna upp för ett fåtal klienter som får möjlighet till personlig träning till specialpris. Bokning sker redan nu för att du ska få din plats och det är alltså endast ett fåtal klienter som kan erbjudas detta pris.

Jag har ju jobbat som PT i 15 år och med fokus på mammor i sex år så detta är inget nytt för mig men för att få bli certifierad krävs att jag övar på vissa typer av undersökningar och även visar på film hur jag lär ut övningar. Jag kommer därför att behöva filma undersökningen med någon av er som deltar, detta görs dock väldigt anonymt så ditt ansikte kommer inte att synas. Passen kommer bestå av att vi först mäter din diastas på flera olika sätt och du får sedan med din övningar skräddarsydda för dig, med syftet att förbättra din bålkontroll. Du har möjlighet att boka max fyra pass till detta specialpris.

Om du vill bli en av de utvalda gör du såhär:

Maila mig på kontakt@infiniteyou.se och berätta om dig själv, hur många barn du har, hur länge sen de föddes och hur du tränat sen dess. Jag letar kvinnor som fött både vaginalt och med kejsarsnitt, både nyförlösta (du bör ha varit på din efterkontroll) och er med äldre barn. Jag vill dock att du ska uppleva en problematik med bålen på något sätt, antingen en diastas eller en dysfunktion i bålens muskler. Du behöver inte alls vara vältränad sen innan, snarare tvärtom, det är en fördel om några av er som söker är nybörjare.

Ordinarie pris för personlig träning hos mig är 1000 kr/h, dessa utvalda kommer att få 50 % rabatt på det priset. Träningen sker i Svenljunga på T.I.S, du behöver alltså kunna ta dig hit vid ett par olika tillfällen.

Sista ansökningsdag är den 5 juli, passen bokas sedan in efter överenskommelse från mitten av augusti.

Välkommen att maila!

5

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *